Donirajte

Dragi ljubitelji kulture, umetnosti in ustvarjanja! V mesecu juniju ste podprli prvi gledališki festival v rojstnem kraju Ignacija Borštnika. Vaša donacija nam je omogočila izvedbo predstav iz tekmovalnega programa Borštnikovega srečanja, organizacijo spremljevalnega programa, kreativnih delavnic, okrogle mize s priznanimi Borštnikovimi nagrajenci ter številne druge aktivnosti, ki so obogatile kulturno življenje Cerkelj in širše regije.

Odziv lokalnega prebivalstva in obiskovalcev festivala je bil izjemen, zato smo se odločili, da z ohranjanjem kulturne dediščine nadaljujemo skozi vse leto do naslednjega Borštnikovanja.

Po festivalu na Borštnikovi domačiji vsak mesec organiziramo dogodke z različnimi vsebinami.

Za financiranje programa, ki ga ustvarjamo v nadaljevanju skozi vse leto zbiramo prispevke. Ideja zbiranja donacij in sponzorstev je v tem, da so dogodki za obiskovalce brezplačni in da na ta način omogočimo kulturno dogajanje in razvedrilo dostopno vsem in ne samo privilegiranim skupinam.

Vaša podpora je neprecenljiva in prav vsak prispevek bo pripomogel k bogatem in raznovrstnem programu ter ohranjanju slovenske kulturne dediščine. Pridružite se podpornikom in postanite del teh pomembnih zgodb.

Mojca Pačnik, idejni in organizacijski vodja »Borštnikovanja«.

Donirajte